Evenementen
do.
27.
02

The Highway Rythm & Blues Gang

Wanneer
donderdag 27 februari
t/m vrijdag 28 februari
21:30 tot 00:30

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

The Highway Rythm & Blues Gang

Op donderdagavond 27 februari 2020 komt de Highway Rythm & Blues Gang de Cactus weer trakteren op een dosis heerlijke muziek. The Highway R&B Gang, is een graag geziene band in het bluescircuit! The Highway Gang speelt op festivals, café’s en andere podia. De stijl van de Gang laat zich niet specifiek typeren,maar bestaat uit Swing- & Jump blues met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues. Jimmy Vaughan, Muddy Waters, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, the Red Devils, Junior Wells e.v.a, zijn de artiesten die voor ”the Gang” een bron van inspiratie zijn.

De muziek onderscheidt zich door variatie in nummers, grote afwisseling qua sound door de wisselwerking van gitaar, piano, Hammond-orgel en vooral erg veel speel plezier. De “Gang” biedt een programma van ongeveer 3 uur. Kortom, The Highway Gang is volgens zeggen, “duidelijk geen band van dertien in een dozijn”. Dit keer in hun nieuwe bezetting met Hammondorgel en piano. Koffie klaar en Cactus open vanaf 20.00uur, showtime 21.30uur, entree zelfs gratis!


2020-02-27 21:30:00 2020-02-28 00:30:00 Europe/Amsterdam The Highway Rythm & Blues Gang The Highway Rythm & Blues Gang, Pastoriestraat 37, , Hengelo
The Highway Rythm & Blues Gang


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen