Evenementen
wo.
26.
02

The Fortunate Sons USA in Hengelo

Wanneer
woensdag 26 februari, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Fortunate Sons USA in Hengelo

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziek blijft.
The Fortunate Sons uit Chicago speelt een bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan deze legendarische band. Veel fans hebben lang gehoopt op een reünie van Creedence Clearwater Revival, maar nu bandlid Tom Fogerty is overleden zit die reünie er niet meer in. Gelukkig brengt The Fortunate Sons het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters. Gegarandeerd een echte ‘trip down memory lane’.

Kijk voor meer informatie op de website


2020-02-26 20:00:00 2020-02-26 23:59:00 Europe/Amsterdam The Fortunate Sons USA in Hengelo The Fortunate Sons USA in Hengelo, Beursstraat 44, , Hengelo
The Fortunate Sons USA in Hengelo Hengelo Promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen