Evenementen
za.
24.
02

Oyfo: The Dream Center

Wanneer
zaterdag 24 februari
t/m vrijdag 30 maart
11:00 tot 17:00

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Interactieve video-installatie “The Dream Center”

Van 24 februari t/m 30 maart is in het museum de interactieve video-installatie The Dream Center te bewonderen en beleven, een samenwerkingsverband tussen kunstenaar Teodora Ionescu, programmeur en video-editor Jeroen Traanman en musicus Rikkert Achtereekte.

The Dream Center wordt uitgebeeld door een kubus die in de lucht hangt . Gemaakt van verschillende transparante lagen die zorgen voor een holografisch effect. Het eerste deel van de installatie bestaat uit een film van 6 minuten. Daarbij wordt het publiek uitgenodigd de stadia van meditatie, slapen, dromen en ontwaken te ervaren. De relatie tussen tijd, ruimte en werkelijkheid vervaagt. Het tweede deel is interactief en duurt ongeveer 10 minuten. Het publiek wordt dan uitgenodigd deel te nemen om bewustzijn te creëren. Door op een gemarkeerde plaats te gaan staan en langzame bewegingen met je hand te maken kan je de installatie activeren. Je beweging wordt omgezet in kleuren.

www.techniekmuseumheim.nl/nl/Museum/agenda/agenda-actueel/Interactieve-video-installatie-%22The-Dream-Center%22

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen