Evenementen
vr.
21.
02

The Bootleg Beach Boys XL – In concert

Wanneer
vrijdag 21 februari, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Bootleg Beach Boys XL

Na een reeks uitverkochte club- en theatershows in de Benelux, Ierland, UK en Australië brengen The Bootleg Beach Boys uit Ierland hun succesvolle eerbetoon terug naar de Nederlandse theaters! The Bootleg Beach Boys brengen een zonovergoten selectie van de harmonieuze west coast songs, ondersteund met historisch foto- en filmmateriaal. Surffavorieten als ‘Surfin’ Safari’ en ‘Surfer Girl’, autorockers als ‘Fun Fun Fun’, natuurlijk klassiekers als ‘God Only Knows’, ‘Good Vibrations’ en ‘Help Me Rhonda’, maar daarnaast ook cultfavorieten van de albums ‘Pet Sounds’ en ‘Smile’. The Bootleg Beach Boys klinken identiek aan The Beach Boys en ze zien er ook nog eens exact zo uit: een memorabele avond en een prachtig eerbetoon aan de onovertroffen Beach Boys!


2020-02-21 20:00:00 2020-02-21 23:59:00 Europe/Amsterdam The Bootleg Beach Boys XL – In concert The Bootleg Beach Boys XL – In concert, Beursstraat 44, , Hengelo
The Bootleg Beach Boys XL Hengelo promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen