Evenementen
za.
08.
12

The BlueBirds and band – in concert

Wanneer
zaterdag 8 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De mooiste combinaties ontstaan vaak compleet per toeval. Zo ook de drievrouwsformatie The BlueBirds, gevormd door zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise. Hoewel ze individueel hun sporen hebben verdiend in Nederland, huisde in ieder van hen een liefhebber van country en americana. Nu hebben ze hun krachten gebundeld in The BlueBirds.

Geïnspireerd door Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. Ze worden hierbij ondersteund door hun band bestaande uit Colin Vermeulen (drums), Sebastiaan van Olst (bas) en Ocker Gevaerts (gitaar). Beleef prachtige liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Ook eigen werk van The BlueBirds zal te horen zijn. Ze verkochten de grote zaal van Paradiso in twee dagen uit en de eerste single ‘Nothing On Me’ werd meer dan 1 miljoen keer beluisterd op Spotify. En dus nu naar Schouwburg Hengelo.

‘Ze stralen het meest van plezier, wat álle muziek beter maakt.’ (De Telegraaf)

www.schouwburghengelo.nl/theater/in-concert-the-bluebirds/08-12-2018-20-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen