Evenementen
do.
20.
02

The Best of Ireland ft. Johnny Logan

Wanneer
donderdag 20 februari, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Best of Ireland ft. Johnny Logan

In The Best of Ireland hoor je naast de populaire traditionele folksongs en verhalen ook muziek van hedendaagse Ierse artiesten. Twee topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, met passie en energie een gevarieerd programma.

Special guest is niemand minder dan Mister Eurovision, Johnny Logan, de meest succesvolle Eurovisie Songfestival deelnemer ooit! Met muziek van o.a. The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, maar ook Ed Sheeran en Snow Patrol. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2020-02-20 20:00:00 2020-02-20 22:30:00 Europe/Amsterdam The Best of Ireland ft. Johnny Logan The Best of Ireland ft. Johnny Logan, Beursstraat 44, , Hengelo
Hendrik Groen - Zolang er leven is


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen