Evenementen
vr.
15.
05

Tentoonstelling Haut nah

Wanneer
vrijdag 15 mei
t/m donderdag 31 december

Waar
n.v.t.

Tentoonstelling Haut nah

Haut nah, nieuwe tentoonstelling in het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst. Haut nah is de titel van de zomertentoonstelling 2020 in het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst (MHHK). Haut nah, van dichtbij: hoe dichtbij moet je bij iemand zijn om hem echt te kennen?

In deze tentoonstelling is werk van ruim 25 professionele Hengelose kunstenaars te zien. Zij hebben in diverse technieken, op geheel eigen wijze, dit thema vormgegeven.

MHHK

Het MHHK is het enige Hengelose museum dat, vanaf zijn oprichting in 1999, zeven dagen in de week, 24 uur per dag, gratis toegankelijk is. In het MHHK zijn naast de diverse tentoonstellingen ook zalen van de individuele kunstenaars te bezoeken.

Afbeelding: Remco Dikken, Me and the lion, 12,5 x 16 cm, acrylverf op papier, 2019


2020-05-15 00:00:00 2020-12-31 23:59:59 Europe/Amsterdam Tentoonstelling Haut nah Tentoonstelling Haut nah, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen