Evenementen
zo.
04.
02

Tentoonstelling Ateliers’93

Wanneer
zondag 4 februari
t/m zondag 11 maart

Waar
Tentoonstelling Ateliers’93

Expositie in Heartgallery | Drienerstraat 35 | Opening 4 februari om 15 uur door Frank Kerckhaert

Een tentoonstelling van St. Ateliers’93 in het kader van het 25 jarig jubileum.  Van zowel de huidige atelier leden als ‘hun ‘ex-leden.  Welk spoor hebben ze in de kunsten en de jaren gelopen?

Extra activiteit

Lezing en discussie door Elvira van Eijl op 28 februari 20.00 uur. Onderwerp; inleiding en discussie over de positie, de veranderingen voorde kunstenaar in 25 jaar tijd.  Voor iedereen toegankelijk.

Informatie over Ateliers’93

Het jaar 2018 is een bijzondere gebeurtenis in de geschiedenis van Ateliers ’93. In dat jaar wordt Ateliers ’93 25 jaar. Opgericht in 1993! Dat vinden wij de moeite waard om te vieren.
Wij, de organisatie van het jubileum jaar, hebben een aantal evenementen gepland in het aankomende jaar. We beginnen met een expositie van huidige atelierleden als zowel voormalige atelierleden in de expositieruimte Heartgallery. Daarnaast is ons plan om gedurende het jaar nog een paar andere activiteiten uit te voeren. Een daarvan zal zijn open ateliers en ‘iets’ in de openbare ruimte in onze thuisstad Hengelo.

www.ateliers93.nlDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen