Evenementen
do.
20.
12

Tania Kross – Kross’ 2000

Wanneer
donderdag 20 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In 2017 veroverde ze de harten van een Nederlands miljoenenpubliek, door als eerste operazangeres ooit mee te doen aan het televisieprogramma ‘Beste Zangers’. En wat bleek: klassiek en pop kunnen prima naast elkaar op een podium!

Dat was aanleiding voor Tania om haar eigen Top 2000 samen te stellen, en wel uit de hits uit de afgelopen 850 jaar. Van de middeleeuwen gaat zij via barok en romantiek en via opera, jazz, blues, gospel, soul naar pop, heavy metal, funk, dance en hip hop. Oftewel van Bach naar Beyoncé.

Als klein meisje op het tropisch Curaçao stelde Tania zich al de hoogste met sneeuw bestoven Alpen voor, waartussen ze als Julie Andrews ‘The Hills Are Alive’ zou zingen. In dit theaterconcert zal ze die bergtoppen eindelijk bereiken.

www.schouwburghengelo.nl/theater/kross-2000-aller-tijden-tania-kross/20-12-2018-20-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen