Evenementen
wo.
30.
10

Supertrap – Breakfast in America

Wanneer
woensdag 30 oktober, 20:00 tot 23:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Supertrap – Breakfast in America

De Nederlandse band Supertrap brengt na de succesvolle ‘Live in Paris’ tour opnieuw de geniale muziek van Supertramp naar het theater. In 2019 is het precies veertig jaar geleden dat Supertramp zijn bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht. Om dit te vieren zal Supertrap dit album, met songs als ‘The Logical Song’, ‘Goodbye Stranger’, ‘Breakfast in America’ en ‘Take the Long Way Home’ integraal uitvoeren. Uiteraard speelt de band ook de mooiste nummers van de albums ‘Crime of the Century’, ‘Crisis? What Crisis?’ en ‘Even in the Quietest Moments’. Muziek uit de ‘gouden tijd’, toen Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was. De entreekosten bedragen €22,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-10-30 20:00:00 2019-10-30 23:00:00 Europe/Amsterdam Supertrap – Breakfast in America Supertrap – Breakfast in America, Beursstraat 44, , Hengelo
Lezing: Kuieren met Eddy


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen