Evenementen
vr.
28.
06

Supermoon brengt moonstruck future funk!

Wanneer
vrijdag 28 juni, 21:30

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Supermoon brengt moonstruck future funk!

Donderdag 28 juni opnieuw in De Cactus: Supermoon!
Het is eindelijk gelukt om een gezamenlijke datum te vinden, dus jullie kunnen weer komen genieten! Funk, Pop & Fusion dat is waar ze steengoed in zijn: Moonstruck Future Funk een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Supermoon is dansbaar, strak en vermaak van de bovenste funk.

Bands als Crosby, Stills & Nash, Steely Dan, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band, waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien. Eind maart 2017 verscheen de debuut EP ‘What About It’, waarvan de single in première is gegaan op NPO Radio 2. In 2017 en 2018 tourde Supermoon door heel het land en brachten ze op zo’n 65 festivals een sprankeling en extase teweeg bij zowel het publiek als bij elkaar. Als klap op de vuurpijl verzorgt de band het voorprogramma van de Average White Band in De Vorstin. In mei 2018 verscheen een nieuwe single en momenteel werken ze aan hun tweede EP die in maart 2019 is verschenen.

www.decactus.nl

2019-06-28 21:30:00 2019-06-28 21:30:00 Europe/Amsterdam Supermoon brengt moonstruck future funk! Supermoon brengt moonstruck future funk!, Pastoriestraat 37, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen