Evenementen
za.
29.
06

Strongmanrun Throwdown 2019

Wanneer
zaterdag 29 juni

Waar
FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

Strongmanrun Throwdown 2019

Nederland en Hengelo is een nieuw en uniek sportevent rijker; de Strongmanrun Throwdown! Dit unieke evenement op zaterdag 29 juni combineert de obstakels van de StrongmanRun met de uitdagende workouts op een historische lokatie: het FBK Stadion in Hengelo.

UNIEKE UITDAGING VOOR STRONGMANRUNNERS!

Als jij de 7 km, 12 km of 21 km van de StrongmanRun kunt lopen dan kun je ook zeker aan de Throwdown meedoen! Het is juist een hele toffe nieuwe uitdaging! Er zijn 3 verschillende afstanden; 1.6 km, 3.2 km en 4.8 km, welke worden gecombineerd met verschillende workouts zoals burpees, lunges en sit ups. Daarnaast zijn er ook vele StrongmanRun obstakels. Elke afstand is onderverdeeld in 3 niveau’s: SCALED (starter), ADVANCED (uitdagend) en RX!(diehards).

Als jij dus houdt van een nieuwe uitdaging, je graag het maximale uit jezelf wilt halen en dat alles onder luid applaus van het publiek in het FBK stadion, neem dan deel aan dit fantastische nieuwe spektakel! Maar je kan alle sporter natuurlijk ook komen aanmoedigen … dat hebben ze wel nodig!

Informatie

Voor meer informatie over bijvoorbeeld inschrijven of tickets ga naar de website van Strongmanrun Throwdown

www.strongmanrunthrowdown.nl

2019-06-29 00:00:00 2019-06-29 23:59:59 Europe/Amsterdam Strongmanrun Throwdown 2019 Strongmanrun Throwdown 2019, Kuipersdijk 46, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen