Evenementen
do.
31.
10

Strafrecht? Levensecht!

Wanneer
donderdag 31 oktober, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Gerlof Meijer – Strafrecht? Levensecht!

In het theatercollege ‘Strafrecht? Levensecht!’ brengt strafrechter Gerlof Meijer het strafrecht dichter bij de burgers door op indringende en overtuigende wijze antwoord te geven op de vragen die leven bij het publiek. Hoe hak je de knoop door in ernstige strafzaken met een ontkennende verdachte? Waarom krijgt een serieverkrachter geen levenslang? Hoe kan het dat een draaideurcrimineel wederom wegkomt met een taakstrafje? Op heldere manier geeft Meijer inzicht in dilemma’s waarmee strafrechters te maken hebben. Entreekosten bedragen €14,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-10-31 20:00:00 2019-10-31 22:30:00 Europe/Amsterdam Strafrecht? Levensecht! Strafrecht? Levensecht!, Beursstraat 44, , Hengelo
Lezing: Kuieren met Eddy


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen