Evenementen
vr.
20.
07

Stoer Voer Festival

Wanneer
vrijdag 20 juli
t/m zondag 22 juli

Waar
Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

Stoer Voer Festival

Het Foodfestival Stoer Voer komt van 20 t/m 22 juli wederom naar Hengelo. Foodtrucks, regionaal craft bier & wijn en lokale (Pop-Up) restaurants. Geniet van de lekkerste gerechten en de beste dranken uit de regio. Ook zijn er activiteiten voor de kleintjes. Jij bent er toch ook weer bij dit jaar?

Tijdens Food Festival Stoer Voer kunnen mensen genieten van verrassend en duurzaam eten & drinken. Onze veelal rollende keukens bereiden met veel passie hun gerechten pal voor je neus. Naast het geweldige eten, drink je heerlijke lokale en duurzame wijnen en (speciaal) bieren. Uiteraard worden kinderen bij ons niet vergeten en zorgen wij met onze vinyl dj’s, bands en andere activiteiten voor een weekend om niet snel te vergeten.

Tijden

Op vrijdag 20 juli wordt het festival om 12.00 uur geopend! Tot en met 23.00 uur kan iedereen genieten van al het eten & drinken van de rollende keukens.

Op zaterdag 21 juli is iedereen welkom van 14.00 uur tot 23.00 uur.

Zondag 22 juli is de laatste dag van Stoer Voer. Van 14.00 uur tot 21.00 uur staan wij in het Prins Bernhardplantsoen.

www.facebook.com/stoervoerfestival/?fref=ts

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen