Evenementen
wo.
12.
12

Stilteavond in de advent

Wanneer
woensdag 12 december, 19:45 tot 20:45

Waar
Remonstrantse Kerk
Woltersweg 11
Hengelo

Stilteavond in de advent

Passend bij de sfeer van advent is er op 12 december in de remonstrantse kerk in Hengelo een stilteavond van drie kwartier à éen uur in de kerkzaal. Begin: 19.45 uur.

De stilte kan zo worden ervaren op een plaats die daarvoor bestemd is, waar wekelijks mensen stil worden ter bezinning of om tot rust te komen. Waar ieder welkom is en na afloop ook weer zijn eigen weg gaat. Er is geen specifiek doel maar het kan verrijkend zijn om samen met anderen stil te zijn rond het licht van een kaars, omlijst met enkele woorden ter inspiratie of met muziek’.

Opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom.
Adres: Remonstrantse kerk. Woltersweg 11, Hengelo.

twente.remonstranten.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen