Evenementen
zo.
16.
12

Sportshow 2018

Wanneer
zondag 16 december, 18:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sportshow 2018

In december wordt in Schouwburg Hengelo de 3e editie van de Sportshow gegeven. Wederom gaat Sportvereniging H.G.V. weer op het podium staan om prachtige acts neer te zetten. De voorstelling zal om 18.30 uur starten en om ongeveer 21.00 uur eindigen. Tijdens de show zie je onder andere stoere free-runners, bijzondere acrogym kunsten, indrukwekkende Rhönradtrucs, turnen, dans en theater.

Het verhaal gaat over een sterrenbeeld die haar sterren verliest en hoe zij ze kan terugvinden. Kortom: een prachtige voorstelling waarin met veel plezier een bijzondere en sportieve show wordt neergezet.

kaartjes

De kaarten zijn te bestellen via de website van Schouwburg Hengelo.
De kosten voor een kaartje bedraagt € 12,00, maar als het kaartje besteld wordt vóór 1 december 2018 krijg je € 2,00 korting per kaartje.

www.hgvhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen