Evenementen
wo.
12.
08

Sport & Fun Xperience voor Hengelose jongeren

Wanneer
woensdag 12 augustus, 17:30 tot 21:00

Waar
n.v.t.

Sport & Fun Xperience in Hengelo voor jongeren (12 tot 18 jaar)
De vakantie afsluiten met toffe activiteiten

Skillz jongerenwerk (onderdeel van Wijkracht) organiseert in op woensdag 12 augustus een sport & fun Xperience voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Deze Xperience vindt plaats bij Kulturhus Hasselo (Henry Woodstraat 62) van 17.30 – 21.00 uur.

Footgolf, spikeball, bubbleball en meer
Het grasveld bij het Kulturhus Hasselo wordt voor die dag omgetoverd tot een waar speelveld met activiteiten zoals footgolf, spikeball, bubbeball, archery tag en meer. Uitdagende activiteiten die ook voor veel plezier zorgen. Iedere activiteit levert de deelnemers punten op. Voor de drie teams met de meeste punten liggen er prijzen klaar.

Aanmelden
Iedere deelnemer doet mee met een team dat bestaat uit vier jongeren. Heeft een jongere geen team van vier, dan zorgt Skillz dat er een team van vier wordt gevormd. Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar skillz@wijkracht.nl. Vermeld hierin de teamnaam, naam van de deelnemers, wie de captain van het team is en het telefoonnummer.

Er geldt een maximumaantal deelnemers. Snel aanmelden is aan te raden.

www.wijkracht.nl

2020-08-12 17:30:00 2020-08-12 21:00:00 Europe/Amsterdam Sport & Fun Xperience voor Hengelose jongeren Sport & Fun Xperience voor Hengelose jongeren, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen