Evenementen
vr.
11.
01

Speurneuzen in Museum Hengelo

Wanneer
vrijdag 11 januari, 13:00 tot 16:00

Waar
Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

Speurneuzen in Museum Hengelo

WIE WEET MEER OVER FOTO’S?

Museum Hengelo heeft hulp nodig bij het vinden van ontbrekende gegevens van (historische) foto’s van Hengelo, Beckum en Oele. Het museum beschikt over ruim veertigduizend foto’s, maar van bepaalde foto’s missen wij belangrijke gegevens. Het zijn foto’s die elk op zich een verhaal vertellen uit bijvoorbeeld de vorige eeuw over personen, straten, pleinen, scholen, bedrijven en/of verenigingen. Maar bij sommige foto’s missen wij enkele gegevens zoals wie, wat, waar en wanneer een foto is gemaakt. Met uw hulp willen wij graag aan de ontbrekende gegevens komen. En daarom organiseren wij ‘Speurneuzen in Museum Hengelo’ op een vrijdag in de maand, ’s middags vanaf 13.00 uur. Wij nodigen u uit ons te helpen bij het vinden van de ontbrekende gegevens.
Bovendien bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk (historische) films te bekijken.

Het wordt een gezellige middag, want het bekijken van oude foto’s is al een feest op zich. In januari is ‘Speurneuzen in Museum Hengelo op vrijdag 11 januari. De toegang is GRATIS. Locatie: het Auditorium van het museum aan de Beekstraat 51.

www.museumhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen