Evenementen
vr.
14.
08

(afgelast) Speurneuzen in Museum Hengelo

Wanneer
vrijdag 14 augustus, 13:00 tot 16:00

Waar
Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

Speurneuzen in Museum Hengelo

Wie weet meer over foto’s?

Museum Hengelo heeft hulp nodig bij het vinden van ontbrekende gegevens van (historische) foto’s van Hengelo, Beckum en Oele. Het museum beschikt over ruim veertigduizend foto’s, maar van bepaalde foto’s missen wij belangrijke gegevens. Het zijn foto’s die elk op zich een verhaal vertellen uit bijvoorbeeld de vorige eeuw over personen, straten, pleinen, scholen, bedrijven en/of verenigingen. Maar bij sommige foto’s missen wij enkele gegevens zoals wie, wat, waar en wanneer een foto is gemaakt. Met uw hulp willen wij graag aan de ontbrekende gegevens komen. Tijdens ‘Speurneuzen’ bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk (historische) films te bekijken.

We willen graag dat foto’s verhalen krijgen. Dat doen wij onder meer door het stellen van de z.g.n. ‘W’ –vragen: wie, wat, waar, wanneer en waarom.

Het wordt een gezellige middag, want het bekijken van oude foto’s is al een feest op zich. ‘Speurneuzen in Museum Hengelo wordt deze maand georganiseerd op vrijdag 10 januari. De toegang is GRATIS. Locatie: het Auditorium van het museum aan de Beekstraat 51. Kijk voor meer informatie op museumhengelo.nl.


2020-08-14 13:00:00 2020-08-14 16:00:00 Europe/Amsterdam (afgelast) Speurneuzen in Museum Hengelo (afgelast) Speurneuzen in Museum Hengelo, Beekstraat 51, , Hengelo
Speurneuzen in Museum Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen