Evenementen
vr.
13.
12

Speurneuzen in Museum Hengelo

Wanneer
vrijdag 13 december, 13:00 tot 13:00

Waar
Museum Hengelo
Beekstraat 51
7551 DP Hengelo

Speurneuzen in Museum Hengelo

Het Fotoarchief van Museum Hengelo beschikt over een prachtige collectie (historische) foto’ uit Hengelo, Beckum en Oele. Foto’s die elk op zich een verhaal vertellen uit bijvoorbeeld de vorige eeuw van straten, pleinen, scholen, bedrijven en/of verenigingen.

Maar van sommige foto’s missen wij enkele belangrijke gegevens zoals wie, wat, waar en wanneer die foto is gemaakt. Met uw hulp willen wij graag aan die ontbrekende gegevens komen. En daarom organiseren wij Speurneuzen in Museum Hengelo en nodigen u uit ons te helpen bij het vinden van de nog ontbrekende gegevens.

Het wordt een gezellige middag, want het bekijken van ‘oude’ foto’s op zich is al een feest!

www.museumhengelo.nl

2019-12-13 13:00:00 2019-12-13 13:00:00 Europe/Amsterdam Speurneuzen in Museum Hengelo Speurneuzen in Museum Hengelo, Beekstraat 51, , Hengelo
Lezing Benny Brummelhuis


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen