Evenementen
zo.
26.
05

Speechless – Growing up

Wanneer
zondag 26 mei, 19:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Speechless – Growing up

Popkoor Speechless bestaat dit jaar 22 jaar: een mooi moment voor een nieuw concert. ‘Growing Up‘ gaat over opgroeien, ouder worden en neemt het publiek mee van kind naar tiener, adolescent en volwassene. Het koor wordt deze avond begeleid door een live band en dansers.

Speechless is een jong en enthousiast popkoor dat in 1997 is opgericht. Het koor bestaat uit ruim 20 zangers en zangeressen en zingt in zes verschillende stemgroepen. Het repertoire van Speechless bestaat uit moderne popmuziek. Doordat dirigent Martijn Bakker veel van de nummers zelf arrangeert heeft Speechless een heel eigen geluid.

www.schouwburghengelo.nl

2019-05-26 19:00:00 2019-05-26 19:00:00 Europe/Amsterdam Speechless – Growing up Speechless – Growing up, Beursstraat 44, , Hengelo
Speechless - Growing up


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen