Evenementen
za.
21.
12

Space Academy Live

Wanneer
zaterdag 21 december, 19:30 tot 21:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

André Kuipers en Sander Koenen – Space Academy Live

Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Na een succesvolle reeks van meer dan tweehonderd theatercolleges komt André Kuipers opnieuw naar de theaters met een splinternieuwe ruimtevaartshow voor jong en oud. Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar in bollen om je heen zweeft. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.

Tijden

21 december: 15.00 uur – 17.00 uur
21 december: 19:30 uur – 21.30 uur


2019-12-21 19:30:00 2019-12-21 21:30:00 Europe/Amsterdam Space Academy Live Space Academy Live, Beursstraat 44, , Hengelo
Space Academy Live


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen