Evenementen
vr.
24.
01

So Long Cohen (reprise)

Wanneer
vrijdag 24 januari, 20:30 tot 22:45

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Bas Steman, Ernest Beuving, Marlies Claasen e.a. – So Long Cohen (reprise)

Wie was Leonard Cohen en waarom inspireerde hij zoveel mensen? In ‘So long, Cohen’ zoekt schrijver Bas Steman dit uit. Tijdens deze zoektocht klinken Cohens prachtige liederen, in de sfeer van het origineel. Ze worden vertolkt door Marlies Claasen (zang en gitaar), Ariane Greep (zang en piano) en Tom Klein (gitaar).

Cabaretier Ernest Beuving zingt en zoekt mee en zet daarbij zijn fenomenale imitatietalent in om gasten als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn en dominee Gremdaat aan te laten schuiven. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2020-01-24 20:30:00 2020-01-24 22:45:00 Europe/Amsterdam So Long Cohen (reprise) So Long Cohen (reprise), Beursstraat 44, , Hengelo
Alex Klaasen - Showponies 2


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen