Evenementen
vr.
09.
03

Slingerbeurs

Wanneer
vrijdag 9 maart, 14:30 tot 16:00

Waar
ROC van Twente (Gieterij)
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Wat is de Slingerbeurs?

Op de Slingerbeurs bieden bedrijven en ondernemers gratis hun diensten en middelen aan. Vervolgens kijken lokale maatschappelijke organisaties of zij het aanbod van de bedrijven kunnen gebruiken. Zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden, spreken we van een match. Stichting De Slinger matcht het hele jaar door, maar tijdens de Slingerbeurs gebeurt het live. Letterlijk een levendige handel tussen vraag en aanbod dus met gesloten beurs. Deelname aan de Slingerbeurs is geheel kosteloos.

Vraag en aanbod

Op de beursvloer gaan maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten. Vraag en aanbod komt bij elkaar. Bedrijven presenteren het aanbod op hun stand. Maatschappelijke organisaties c.q. vragers bekijken bij welk bedrijf zij hun vraag neer kunnen leggen. Hierbij worden zij geholpen door echte hoekmannen. Elke match wordt door een notaris vastgelegd. Heeft u vragen tijdens de beurs, dan kunt u terecht bij de aanwezige Helpdesk. Daar zijn tevens de matchformulieren, plattegronden en spelregels verkrijgbaar.
Doel van de beursvloer is om matches tot stand te brengen. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en individuen kunnen een oproep plaatsen voor menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst!

Waarom meedoen?

De Slinger is hét merk voor maatschappelijke betrokkenheid. Bedrijven kunnen laten zien dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschappelijke organisaties laten zien dat zij het initiatief nemen om hun betrokkenheid in Hengelo te vergroten. De Slinger treedt op als intermediair en zorgt ervoor dat matches in de publiciteit komen. De Slinger wil hiermee het contact en de samenwerking tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de gemeente Hengelo te bevorderen.

www.deslingerhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen