Evenementen
do.
14.
03

Skills the Finals

Wanneer
donderdag 14 maart
t/m vrijdag 15 maart
08:30 tot 19:00

Waar
ROC van Twente (Gieterij)
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Skills the Finals

Tijdens Skills The Finals 2019 doen 22 studenten van ROC van Twente een greep naar de titel van ‘Beste Nederlandse jonge vakman, vakvrouw of vakteam’.

Het jaarlijkse hoogtepunt voor de meest talentvolle studenten: Skills the Finals! Tijdens deze NK’s voor beroepen nemen mbo’ers vanuit heel Nederland het tegen elkaar op. De winnaars mogen zich de beste vakman of –vrouw van het land noemen. Sommigen maken zelfs kans op een plek in het Nederlandse team en reizen in augustus af naar Rusland voor WorldSkills. Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? Bezoekers kunnen de finalisten aanmoedigen.

Zes wedstrijden vinden plaats bij ROC van Twente. Zestien lassers nemen 14 & 15 maart plaats in de speciale lascabines. De ultramoderne apparatuur van STODT Toekomsttechniek wordt ingezet tijdens de wedstrijden CNC Frezer & Draaier. Bij Techniekhuis Twente strijden de schilders en tegelzetters voor een podiumplek. Voor onderstaande finales hoef je dus niet ver te reizen. Kom je langs?

De prijsuitreiking

Vrijdag 15 maart worden de zes finales afgesloten met een officiële prijsuitreiking bij het deels gerenoveerde Techniekhuis Twente. Naast familie en vrienden van de finalisten, is ook het regionale bedrijfsleven uitgenodigd. Een aantal van hen reikt prijzen uit en ROC-docent Gerard Kruizinga – beter bekend als de stadionspeaker van Heracles Almelo – treedt op als spreekstalmeester.

Bekijk hier de website van ROC van Twente voor meer informatie over Skills the Final.

www.skillsthefinals.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen