Evenementen
do.
24.
10

Sioen Plays Graceland

Wanneer
donderdag 24 oktober, 20:00 tot 23:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sioen Plays Graceland

In 1986 schreef Paul Simon geschiedenis met ‘Graceland’: een legendarisch album waarop hij met een selectie Zuid-Afrikaanse muzikanten een uniek geluid vol Afrikaanse ritmes neerzette. Die sfeer en sound worden zeer over tuigend geëvenaard door singersongwriter Sioen, die met zijn concert ‘Sioen plays Graceland’ een ijzer sterke interpretatie van het oorspronkelijke album neerzet.

Sioen reisde in 2007 voor Oxfam naar Soweto, op zoek naar plaatselijk muzikaal talent. Het resultaat: een overweldigende interculturele blend van stijlen en ritmes; precies wat Paul Simon meer dan dertig jaar geleden voor ogen had toen hij de Afrikaanse muziek wereldwijd een gezicht gaf met hits als ‘You can call me All’, ‘Diamonds on the soles of her shoes’ en ‘Under African skies’. De entreekosten bedragen €29,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-10-24 20:00:00 2019-10-24 23:00:00 Europe/Amsterdam Sioen Plays Graceland Sioen Plays Graceland, Beursstraat 44, , Hengelo
Sioen Plays Graceland


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen