Evenementen
do.
01.
11

Sinterklaas bij u thuis!

Wanneer
donderdag 1 november
t/m donderdag 6 december

Waar
n.v.t.

Sinterklaas kan samen met twee Pieten bij jullie thuis langskomen op zaterdag 1 december, zondag 2 december en woensdag 5 december. Op andere dagen is Sinterklaas onder andere druk met bedrijfsbezoeken en gaat Sinterklaas op scholen langs. Wil je Sinterklaas ook op school of op jouw bedrijf, dan kan dat in overleg op elk door jullie gewenst moment.

Hoe gaat een huisbezoek?

Het is natuurlijk een geweldige ervaring als Sinterklaas bij u langskomt, maar het is nog veel leuker wanneer Sinterklaas echt alles over jouw kinderen en jou weet. Als de pieten ook nog eens binnenkomen met zakken vol cadeau’s, dan is het feest helemaal compleet. Heb je speciale wensen, laat dit dan zeker even weten. Een huisbezoek duurt ongeveer 10 minuten.

Prijzen

Een huisbezoek in Hengelo met Sinterklaas en twee Pieten kost €25. Woon je buiten hengelo of heb je speciale wensen, dan kun je vragen naar de mogelijkheden. Gezien de vele positieve reacties en vaste adressen die wij hebben mogen we stellen dat we voor die prijs zeer goede kwaliteit leveren.

Ons team

Wij werken met zeer gemotiveerde vrijwilligers. De opbrengsten komen voor 100% ten goede aan onze scoutingvereniging.

Sinterklaas bij jullie thuis?

Stuur een e-mail naar Sinterklaas@jeroenbambi.nl en vraag naar de mogelijkheden

sinterklaas.jeroenbambi.nlDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen