Evenementen
do.
21.
03

Signeersessie Miriam Guensberg

Wanneer
donderdag 21 maart, 19:30 tot 21:00

Waar
Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45
7551 EW Hengelo

Signeersessie Miriam Guensberg

Boekhandel Broekhuis Hengelo ontvangt donderdag 21 maart met trots Miriam Guensberg. Aanleiding is het verschijnen van haar nieuwe roman ‘De vachtbrief’. Zij zal worden geïnterviewd door Ivan Borgsteijn. Aansluitend zal zij haar boek signeren.

MIRIAM GUENSBERG

”In 1950 ben ik in het Twentse Losser geboren. Mijn vader (1908 Nowy Targ) kreeg in dat zelfde jaar zijn Nederlandse nationaliteit. Hij was een Poolse Jood, die als arts bij de 1ste Poolse Pantserdivisie diende. Tijdens de bevrijding van Breda werd hij bij mijn moeder ingekwartierd. Hij trouwde haar en werd na nogal wat omzwervingen in Twente anesthesioloog. Zijn familie is vermoord, zijn vaderland was hem ontnomen, maar hij bleef een positieve man.”

DE VRACHTBRIEF

Ooit vocht de Poolse Myron Kaminski bij het Geallieerde Bevrijdingsleger. Na de oorlog werkt hij voor een geheim secretariaat van het Vaticaan, waar hij op duistere zaken stuit die alles te maken hebben met zijn eigen ontwrichte jeugd. Hij wordt Nederlander en vergaart een vermogen waarmee hij een unieke verzameling oldtimers aanlegt. In het zicht van de dood voelt hij spijt en een intens verlangen naar de prachtige vrouwen die hij in zijn wilde jaren heeft bemind. Hij spoort zijn onwettige nazaten op en schenkt hun zeven topstukken uit zijn collectie. In zeven prikkelende bekentenissen neemt hij ons mee in zijn bewogen, amoureuze bestaan.
Vrachtbrief is een wervelende roman over een bandeloze charmeur die zijn leven lang de grenzen van het toelaatbare heeft opgezocht.

www.boekhandelbroekhuis.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen