Evenementen
do.
28.
05

(afgelast) Side Events: FBK Dubbele Mijl

Wanneer
donderdag 28 mei, 00:00 tot 00:00

Waar
n.v.t.

Side Events: FBK Dubbele Mijl

De FBK Games is niet alleen voor topsporters, maar voor iedereen! Voor beginnende lopers is de FBK Dubbele Mijl een aantrekkelijke afstand om mee te starten. Ervaren recreanten proberen ieder jaar hun tijd aan te scherpen en wedstrijdlopers gaan op de Dubbele Mijl de strijd met elkaar aan om de podiumplekken. Scholieren doen met hele klassen mee en bedrijventeams dagen elkaar uit door deel te nemen aan de FBK Dubbele Mijl Bedrijvenloop.

Schrijf hier je bedrijventeam in voor de FBK Dubbele Mijl Bedrijvenloop. Let op: klik op de button Bedrijventeam om in te schrijven en ga vervolgens als volgt te werk:

  1. Vul de gevraagde gegevens in en geef aan met hoeveel teams je wilt deelnemen
  2. Open je mail voor de ontvangstbevestiging
  3. Gebruik de toegangscode om de teamgegevens te bewerken (toevoegen, wijzigen en verwijderen) zolang de inschrijving geopend is (t/m 24 mei)
  4. Let op: na 24 mei kun je geen wijzigingen meer aanbrengen in de teams. Wil je toch iets wijzigen? Neem dan contact op met de organisatie via nienke@fbkgames.nl

Side Events: FBK Dubbele Mijl


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen