Evenementen
di.
01.
01

Schaatsbaan & Schaatscafé

Wanneer
dinsdag 1 januari
t/m zondag 6 januari

Dagelijks geopend van 9:00 tot 23:00 uur

Afwijkende openingstijden:

7-12 van 19:00 tot 23:00 uur

24-12 van 9:00 tot 20:00 uur

25-12 Gesloten

26-12 van 12:00 tot 23:00 uur

31-12 van 9:00 tot 20:00 uur

01-01 Gesloten


Waar
Marktplein
Markt
Hengelo

Schaatsbaan & Schaatscafé

Van 7 december a.s. tot en met 6 januari 2019 is er weer vol op schaatsplezier in het centrum van Hengelo. Op het marktplein vind je een overdekte schaatsbaan met aangrenzend het gezellige Schaatscafé.  Op  december is de officiële opening, vanaf 19:00 uur ben je welkom voor je eerste rondjes.

Schaatscafé

De exploitatie van het Schaatscafé is in handen van Stravinsky “eten · drinken · slapen”. In dit geval wordt het dus eten, drinken en schaatsen! Na een paar rondjes op de schaatsbaan kan hier genoten worden van warme dranken, zoete lekkernijen, kleine gerechten en natuurlijk van typische warmmakers. Het hele programma en contactgegevens van het schaatscafé is te vinden op www.facebook.com/schaatscafehengelo .

Feestje vieren op de schaatsbaan?

De schaatsbaan en aangrenzende horeca is toegankelijk voor kinderfeestjes, businessclubs en Hengelose verenigingen, eindejaarsbijeenkomsten en besloten diners. In de eerste twee weken is er in de ochtenduren schoolschaatsen voor de Hengelose basisscholen. Wil je reserveren of meer informatie? Mail dan naar organisatie@wintershengelo.nl.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen