Evenementen
zo.
16.
12

SantaWalk Hengelo

Wanneer
zondag 16 december, 12:00 tot 16:00

Waar
Binnenstad Hengelo

7551 Hengelo

SantaWalk Hengelo

Carnaval is meer dan een feestje…

Op initiatief van de Stadsprins van Hengelo, 69ste Prins der Windbuul’n prins Dennis en zijn adjudanten Jaap en Mitchel organiseert stichting Carnaval4Energy zondag 16 december 2018 een SantaWalk van 1,5 kilometer over het Stadserf in de binnenstad van Hengelo.

Dit unieke evenement wordt georganiseerd ten bate van de stichting Join4Energy in het bijzonder voor Team Niels (Niels Alberda) voor de 10e Challenge Mont Ventoux 2019.

Niels Alberda is op 31 mei 2018 tijdens de voorbereidingen als motorbegeleider voor de Challange Mont Ventoux verongelukt op De Kale Berg. Geheel in zijn gedachtegoed ondersteunen wij met de opbrengsten van de SantaWalkHengelo de stichting Join4Energy. Hiermee toont carnavallend Hengelo en omstreken haar sociaal maatschappelijke betrokkenheid. Met de SantaWalkHengelo proberen wij zoveel mogelijk geld bij elkaar verzamelen voor het goede doel.

Dus wil jij als Kerstman, wandelend, dansend, springend, rollend of huppelend, bijdragen aan dit goede doel en een gezellige middag beleven, bestel dan snel je Kerstmanpak via deze website, want de deelname is gelimiteerd. Maak van je Kerstmanpak iets origineels, vrolijks of grappigs, om het rood witte lint van kerstmannen nog sfeervoller te maken. Het evenement zal worden opgeluisterd door diverse blaaskapellen. Kortom het gaat een gezellige boel worden, maar met altijd in ons achterhoofd, ‘Carnaval is meer dan alleen een feestje’!

Schrijf je in via www.santawalkhengelo.nl

Route SantaWalk


2018-12-16 12:00:00 2018-12-16 16:00:00 Europe/Amsterdam SantaWalk Hengelo SantaWalk Hengelo, , , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen