Evenementen
wo.
05.
06

Sand in the City!

Wanneer
woensdag 5 juni
t/m zondag 30 juni
11:00 tot 11:00

Waar
Molenstraat
Molenstraat
Hengelo

Sand in the City!

Deze zomer kun je naar hartelust komen spelen bij Sand in the City! Bak feestelijke zandtaartjes, graaf tunnels en ga van de glijbaan in de grootste zandbak die je ooit hebt gezien, midden in de binnenstad! Wie weet zijn Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel er ook… Voor de grote mensen zijn er zitjes onder de parasol om te genieten van een hapje en drankje. Kom je ook naar Sand in the City?

Wat is er allemaal te doen?

Bouw je eigen zandsculptuur

Elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur Pak je schep en emmertje en bouw je mooiste zandkasteel met een zandsculptuurkunstenaar!

Workshop OYFO muziek en techniek

Elke donderdag van 14.00 tot 18.00 uur Oyfo, het museum voor Kunst en Techniek, heeft iets heel leuks bedacht! De ene week kun je meedoen aan een workshop met zand en muziek.
De week daarna kun je een proef doen rondom zand en techniek. Laat je verrassen, vol is vol!

Schminken en spelen

Elke vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur Kom spelen en laat je schminken! Wat kies jij? Een tijger, een piraat, een vlinder of toch liever een prinses met glitters?

Meet & Greet met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van het Zandkasteel

Op zaterdag 15 juni is de meet & greet om 13.30 tot 14.00 uur.

Samenwerking en feest!

Met Sand in the City viert HMO een zomer lang haar 10-jarig bestaan. Al 10 jaar zetten wij ons in voor de economische ontwikkeling van Overijssel. Dat gaat over de leefbaarheid, vitaliteit en toekomstbestendigheid van gebieden. HMO sloopt, saneert, ontwikkelt, financiert en adviseert.

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en zondag: 11.00 tot 19.00 uur
Donderdag, vrijdag en zaterdag: 11.00 – 21.00 uur
(maandags gesloten)

www.sandinthecity.nl/stad/Hengelo

2019-06-05 11:00:00 2019-06-30 11:00:00 Europe/Amsterdam Sand in the City! Sand in the City!, Molenstraat, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen