Evenementen
za.
26.
01

Techniek Doemiddag

Wanneer
zaterdag 26 januari, 13:15 tot 15:45

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Techniek Doemiddag

Leuk en leerzaam voor kinderen: de jaarlijkse Techniek Doemiddag in het Oyfo Techniekmuseum. Alle kinderen zijn van  harte welkom om samen met ingenieurs van KIVI Regio Oost uitdagende technische projecten te maken.

Deelnemers in de basisschoolleeftijd kiezen samen uit vier ‘maakopdrachten’, die oplopen in moeilijkheidsgraad, van groep 1-2 tot groep 7-8. Een van de ingenieurs helpt steeds mee.

Kinderen tot en met groep 8 betalen € 3,50 om mee te doen, de ouders betalen de normale toegangsprijs van het museum. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 24 januari door een mail naar elfride.dijkstra@kivi.nl onder vermelding van naam en leeftijd.

KIVI
KIVI is de landelijke vereniging van ingenieurs. Een ingenieur is een ‘hooggeschoolde technicus die wetenschappelijke kennis gebruikt en ontwikkelt om technische, natuurwetenschappelijke, technologische en organisatorische problemen op te lossen. Zeg nou zelf, zo’n ingenieur wil je er toch bij hebben als je aan een technisch werkstuk werkt? De deelnemende KIVI-leden willen hun passie voor techniek delen met jonge mensen – de ingenieurs van de toekomst.

www.oyfo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen