Evenementen
wo.
12.
12

Rundfunk – Wachstumsschmerzen

Wanneer
woensdag 12 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De serie ‘Rundfunk’ kenmerkt zich door bizarre humor, hilarische sketches en vreemd personeel samen te brengen op een zeer eigenaardige middelbare school.

Dit jaar wonnen ze met hun eerste theatervoorstelling de Neerlands Hoop-prijs. Volgens de jury: retestrak, snoeihard en gruwelijk grof, ‘een grote verzameling pijnlijk foute, maar hilarische en absurde scènes’.

Het is cabaret dat de grenzen oprekt én er prettig ver overheen gaat!

Je komt huilend ter wereld, je sterft alleen en daartussenin wordt het allemaal niet veel beter. De pubertijd is één grote brij van eenzaamheid, onzekerheid, verdriet en het rusteloos verlangen naar meisjes van drie jaar ouder. Of van drie jaar jonger. Het maakt niet uit, je krijgt ze toch niet.

Na de succesvolle televisieserie is ‘Wachstumsschmerzen’ de eerste voorstelling van het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde). In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het kansloze proces van volwassen worden. Pijnlijk herkenbaar, genadeloos hilarisch. Voor iedereen in de pubertijd en daar lang voorbij.

www.schouwburghengelo.nl/theater/wachstumsschmerzen-reprise-rundfunk/12-12-2018-20-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen