Evenementen
za.
16.
03

Rommel- en platenmarkt

Wanneer
zaterdag 16 maart, 09:00 tot 12:00

Waar
De Eendracht
Steenbokstraat 217
7557 LE Hengelo

Rommel- en platenmarkt

Muziekvereniging De Eendracht in Hengelo zal op zaterdag 16 maart weer een grote rommel- en platenmarkt houden!

De Werkgroep ’75 van de muziekvereniging organiseert al jarenlang een paar keer per jaar rommel- en platenmarkten. De kracht van deze rommelmarkt is dat het binnen plaats vindt; dus er is geen hinder van eventuele slechte weersomstandigheden. Alles wordt netjes gesorteerd uitgestald en de prijzen die gehanteerd worden zijn alleszins redelijk te noemen.

Vinyl

Vinyl wint de afgelopen jaren weer fors aan populariteit. Waar eerder de iPod en Spotify leken te domineren, is er toch weer een groeiende interesse in de mooie warme klanken van een echte vinyl plaat. De liefhebbers kennen het gevoel van deze unieke sound. Wie op zoek is naar een specifieke plaat of graag rond wil snuffelen, komt zeker aan zijn of haar trekken. Er is namelijk een zeer ruim aanbod van vinyl.

Rommelmarkt

In de rommelmarkt worden uiteraard allerlei objecten verkocht. Dit loopt uiteen van speelgoed, kleding, computerbenodigdheden, verlichting, elektronica, huishoudelijke artikelen of hobby- en kinderboeken.

De toegang is gratis!

eendracht-hengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen