Evenementen
do.
14.
02

Rob Scheepers – Kom maar op!

Wanneer
donderdag 14 februari, 20:30 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Rob Scheepers – Kom maar op!

In zijn tweede theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wendingen die het leven zomaar kan nemen: ‘Kom maar op!’

Rob Scheepers’ leven nam een wonderlijke wending. Hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken waarmee hij prompt alle zalen beneden de rivieren meermaals uitverkocht. Hij mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek, was de Brabantse ster van de onelinershow ‘Padoem Patsss’ en zijn landelijke debuutprogramma sloot hij af in het prestigieuze DeLaMar in Amsterdam. Na deze transformatie realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven begonnen is.

www.schouwburghengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen