Evenementen
zo.
10.
03

Revue Blanche – Misia

Wanneer
zondag 10 maart, 16:00

Waar
Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Revue Blanche – Misia

In Misia, een muzikale vertelling van Revue Blanche rond het leven van Misia Sert (1872-1950), koningin van de Parijse salons, staat het pure luisteren naar muziek, klank en verhaal centraal. Ontdaan van opsmuk of visuele afleiding. Deze historische momentopname overstijgt de anekdotiek en confronteert de grote thema’s in kleine verhalen van toen met het heden.

Met een uitgelezen muziekselectie en een narratieve soundtrack worden echte en fictieve verhalen verweven tot een unieke kroniek, waarin de realiteit vaak vreemder blijkt dan fictie.  Met muziek van onder andere Duparc, Schmitt, Stravinsky en Ravel.

Deze voorstelling is mede mogelijk dankzij een subsidie van de Vlaamse Gemeenschap.

Entree voor jeugd/CJP € 1,- en voor volwassenen € 17,-

www.kamermuziek-hengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen