Evenementen
za.
11.
05

REURING in de Stad

Wanneer
zaterdag 11 mei, 10:00 tot 17:00

Waar
Binnenstad Hengelo

7551 Hengelo

REURING in de Stad

Veel leuke en historische activiteiten in het centrum van Hengelo. Proef, ruik en beleef het leven van vroeger op het Twentse land. Oude ambachten en landbouwmachines, koetsen, historische kostuums, lekkernijen, dans en muziek, alles brengt u terug naar de goede oude tijd. Toen de oogst met de hand werd binnengehaald en de vrouwen hoepelrokken droegen.

Geniet van de geur van versgebakken brood bij de stuntverkoop op de platte wagen. Of geniet van een geurig kopje koffie met gebak, op een van de sfeervolle terrassen terwijl de kinderen van nu zich vermaken met spelletjes uit die goede oude tijd. Een ritje door het centrum met een landauer, de kinderen die gaan ringsteken vanuit een boeren paardenwagen. Hinkelen, hoepelen, hoefijzer gooien en nog veel meer ouderwetse spelletjes. Het kan allemaal.
Bekijk de prachtige kostuums van de verschillende groepen die over het terrein wandelen.

Het verleden herleeft, met een knipoog, en genoeg activiteiten voor jong en oud.
Ga een dagje uit en stap in het Hengelo van toen.

www.reuringindestad.nl

2019-05-11 10:00:00 2019-05-11 17:00:00 Europe/Amsterdam REURING in de Stad REURING in de Stad, , , Hengelo
reuring in de stad


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen