Evenementen
zo.
30.
06

Restauratiefair

Wanneer
zondag 30 juni, 10:00 tot 18:00

Waar
Ribo
Haarweg 3
7555 PC Hengelo

Restauratiefair

Stichting RIBO organiseert op 30 juni de Restauratiefair, een uniek evenement om vakmanschap, ambachten en smaakvol erfgoed onder de aandacht van een breed publiek te brengen.

Het doel is om ambacht en innovatie op een positieve wijze in de schijnwerpers te plaatsen en jongeren te interesseren voor traditioneel vakmanschap. Passie voor ambacht, duurzaam erfgoed, historie en kennisoverdracht staan die dag centraal. Een 40 tal restauratie vaklieden en ca. 20 organisaties/instellingen op het terrein van cultuur en erfgoed en werkt belangeloos aan deze fair mee. Ook studenten van verschillende opleidingen zullen die dag hun vaardigheden tonen.

Stichting RIBO

Stichting RIBO (Scholing, Restauratie en Innovatie in de bouw in Overijssel) maakt het mogelijk dat jongeren zich bekwamen in het restaureren van monumentale gebouwen. Het betreft leerlingen die in opleiding zijn, maar ook om medewerkers van bedrijven die zich verder willen bekwamen in de restauratie.

De Restauratiefair wordt gehouden op het terrein van het Praktijkcentrum Restauratie en Ambacht (PRA) van de Stichting RIBO. Het PRA is gehuisvest op Erve Woldhuis, een uniek en historisch erf op het landgoed Twickel. De entree is gratis.

www.ribo.nl

2019-06-30 10:00:00 2019-06-30 18:00:00 Europe/Amsterdam Restauratiefair Restauratiefair, Haarweg 3 , , Hengelo
Restauratiefair


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen