Evenementen
za.
16.
03

Repair café

Wanneer
zaterdag 16 maart, 10:00 tot 13:00

Waar
Wijkcentrum de Tempel
Booggang 2
7552 JZ Hengelo

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om het (samen) repareren. Van het herstellen van tuinstoelen, het weer aan de praat krijgen van elektronica tot het repareren van stofzuigers en koffieapparaten. Deze maand, met de lente in aantocht, is er speciale aandacht voor het herstellen of op maat maken van uw outfit voor de eerste zonnige lentedagen.
Iedere maand weer repareren vrijwilligers samen met bezoekers allerlei spullen, die daardoor een verlengd leven krijgen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de knip van de inbrengers en goed voor de vrijwilligers. Daar zijn we trots op.

Datum: zaterdag 16 maart van 10:00 tot 13:00 uur.
Locatie: Wijkcentrum de Tempel

www.repaircafehengelo.nl, www.detempel-hengelo.nl, www.oyfo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen