Evenementen
za.
29.
02

Rebellious Rose in De Cactus

Wanneer
zaterdag 29 februari, 20:30 tot 21:15

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Rebellious Rose in De Cactus

Rebellious Rose komt als support voor Darlyn naar De Cactus, dubbel genieten!
Rebellious Rose: Wij zijn Simone en Aukje en wij vormen samen het akoestische duo Rebellious Rose. Meer dan twintig jaar geleden ontdekten we hoe fijn onze stemmen samen klinken en hoe heerlijk het is om samen muziek te maken. Na een lange periode van studie, werk, en andere dingen die gebeuren wanneer je je leven leeft, hebben wij elkaar weer helemaal gevonden! Het is een bijzondere ervaring te merken dat we na zo’n lange tijd zo gemakkelijk de draad weer oppakken. Nog specialer is te merken dat onze smaak en inspiratie die we halen uit muziek zelfs na al die tijd zo veel gelijkenis vertoont!

We hebben onze eigen weg gevolgd, maar onze liefde voor akoestische meerstemmige zang is onveranderd en komt nu weer samen in een stijl die zich vooral kenmerkt door uitdagende meerstemmige country/Americana/folk-achtige songs met een eigentijds karakter. “Countrify-en” is woord dat tegenwoordig niet meer uit onze vocabulaire weg te denken is! 😉 We verrassen ons publiek graag met niet-voor-de-hand-liggende covers in onze geheel eigen stijl.

Wat we doen

Het publiek dat vooraan aandachtig staat te luisteren, de groep met mensen die lekker kletst terwijl wij plezier maken op de achtergrond, dat ene gezicht in de zaal dat met een brede glimlach stilletjes staat te genieten; voor ons is dat allemaal waar het om draait. Of we nu spelen op een bedrijfsborrel, dinnerparty, huwelijksceremonie, foodfestival, in een aftershow of tijdens een ander evenement, als je er fijne muziek bij zoekt dan kunnen wij dit verzorgen.


2020-02-29 20:30:00 2020-02-29 21:15:00 Europe/Amsterdam Rebellious Rose in De Cactus Rebellious Rose in De Cactus, Pastoriestraat 37, , Hengelo
Rebellious Rose in De Cactus Hengelo Promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen