Evenementen
vr.
07.
12

Racoon – in concert

Wanneer
vrijdag 7 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De band Racoon tovert op 7 december Schouwburg Hengelo om tot poptempel! Alle grote hits komen voorbij; dit wil je niet missen.

Racoon is van alle markten thuis: van een tot de nok toe gevulde Ziggo Dome tot een intieme huiskamer, van festivaltenten tot theaterzalen; overal gaat het dak eraf en creëert de band moeiteloos de juiste sfeer. Tijdens deze theatertour staat de lange reeks hits centraal; denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. In 2017 kwam het nieuwste album uit, ‘Look Ahead And See The Distance’, waar ze het publiek ook nummers van laten horen.

www.schouwburghengelo.nl/theater/in-concert-racoon/07-12-2018-20-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen