Evenementen
di.
21.
08

RAAM!KUNST

Wanneer
dinsdag 21 augustus
t/m zondag 23 september

Waar
Binnenstad Hengelo

7551 Hengelo

RAAM!KUNST in Hengelose binnenstad

Het Platform Beeldend Amateurkunstenaars Hengelo exposeert van 21 augustus tot 23 september. 58 winkels in de binnenstad geven amateur beeldend kunstenaars de gelegenheid hun werken te exposeren in de etalage en/of ín de winkel.

Dankzij de enthousiaste winkeliers is de binnenstad voor een maand een prachtige expositieruimte. In de winkels liggen informatiefolders waarin de route en de deelnemers opgenomen zijn.

De opening van RAAM!KUNST is op 21 augustus om 20.00 uur in Brasserie So Nice met een inspirerende opening door Geert Steinmeijer van Museum No Hero in Delden. Deelnemende kunstenaars kiezen naast het thema Stork 150 jaar ook eigen thema’s.

Informatie te verkrijgen bij raamkunsthengelo@gmail.com en bekijk ook de flyer Flyer RAAM!KUNST 2018!

 

www.kunstinhengelo.nl/beeldend-kunstenaars-hengeloDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen