Evenementen
di.
15.
10

Proeven aan Poëzie

Wanneer
dinsdag 15 oktober
t/m dinsdag 19 november
15:00 tot 17:15

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Proeven aan Poëzie

Er is een enorme variatie in gedichten, waarvan je meer kunt gaan genieten naarmate je er meer ervaring mee opdoet. Je kunt leren proeven aan poëzie.
Zelf lezen, erover horen van kenners, erover praten met medecursisten: de proefnotities van anderen kunnen je smaakpalet vergroten. De cursus zal bestaan uit colleges over vorm- en inhoudskenmerken van gedichten en uitwisseling van leeservaringen.
Cursusoverzicht in titels per dagdeel:
1. Poëzie wat is dat eigenlijk?
2. Muzikaliteit
3. Stijlfiguren
4. Beeldspraak
5. Vrije en gebonden gedichten
Het gaat om college met ruimte voor discussie, geen huiswerk. De kosten bedragen €86,21. Kijk voor meer informatie op Proeven aan Poëzie.


2019-10-15 15:00:00 2019-11-19 17:15:00 Europe/Amsterdam Proeven aan Poëzie Proeven aan Poëzie, Beursstraat 34, , Hengelo
Proeven aan Poëzie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen