Evenementen
wo.
20.
11

Prikkels over Nieuw-Zeeland

Wanneer
woensdag 20 november, 20:00 tot 22:30

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Prikkels met Monique Vermeulen over Nieuw-Zeeland

Woensdag 20 november is het weer tijd voor Prikkels met gastspreker Monique Vermeulen. Hoewel de wereld tegenwoordig veel kleiner is geworden, spreekt een reis naar Nieuw-Zeeland nog altijd tot de verbeelding. Het is dan ook letterlijk aan de andere kant van de wereld. Monique is een jaar geleden naar Nieuw-Zeeland gegaan en heeft daar 5 weken rond gereisd op het Zuidereiland. Zij gaat ons van alles vertellen over haar reis en het land, maar ze zal ook een aantal praktische tips geven. Waarschijnlijk neemt Monique ook haar vriendin Orny Huiszoon mee die in dezelfde periode ook in Nieuw-Zeeland was; zij bezocht ook het Noordereiland.

Zoals altijd is de toegang gratis (consumpties voor eigen rekening) Maar de organisatie van Prikkels is erg blij met een vrijwillige bijdrage voor onze onkosten, zodat wij kunnen blijven doorgaan met het organiseren van deze avonden. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

 


2019-11-20 20:00:00 2019-11-20 22:30:00 Europe/Amsterdam Prikkels over Nieuw-Zeeland Prikkels over Nieuw-Zeeland, Pastoriestraat 37, , Hengelo
Prikkels over Nieuw-Zeeland


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen