Evenementen
wo.
23.
10

Prikkels met Ivonne de Lizer

Wanneer
woensdag 23 oktober, 20:00 tot 22:00

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Prikkels met Ivonne de Lizer over Holisme

Op woensdag 23 oktober is het weer tijd voor Prikkels in de Cactus: Ivonne de Lizer onze gastspreker. Zij zal spreken over Holisme. Wat betekent dat eigenlijk? Holisme is een term die je steeds vaker tegenkomt. In de welzijns- en gezondheidszorg bijvoorbeeld, maar ook in leefstijl, voeding en zelfs in het onderwijs. Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waaruit iets is opgebouwd. Het woord holisme komt van het Griekse ‘holon’, wat ‘het geheel’ betekent. Volgens een volger van de holistische leer is alles met elkaar verbonden. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.
Deze avond wordt er ingezoomd op holistische gezondheidszorg. Ivonne is ND consultant en energetisch therapeut. Op deze avond vertelt zij haar visie over wat holistische gezondheidszorg is. Zij neemt u mee in de diversiteit binnen de holistische gezondheidszorg, welke effecten een holistische leefstijl heeft op gezondheid en wat een verbinding tussen reguliere en holistische gezondheidszorg voor ons en de samenleving in zijn geheel kan betekenen. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op Prikkels Hengelo.

Praktische informatie

Wat: Prikkels: gastspreker Ivonne de Lizer over Holisme
Wanneer: Woensdag 23 oktober om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Waar: Café de Cactus, Pastoriestraat 37 in Hengelo


2019-10-23 20:00:00 2019-10-23 22:00:00 Europe/Amsterdam Prikkels met Ivonne de Lizer Prikkels met Ivonne de Lizer, Pastoriestraat 37, , Hengelo
Prikkels met Ivonne de Lizer


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen