Evenementen
wo.
26.
02

Prikkels met Christian Nijhof

Wanneer
woensdag 26 februari, 20:00 tot 22:00

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Prikkels met Christian Nijhof

Christian Nijhof is gastspreker bij Prikkels in de Cactus. Afgelopen november is Christian’s boek “ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart” over zijn belevenissen tijdens een solo rondreis door Thailand uitgekomen. Een verhaal over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit je comfortzone gaan, vertrouwen op je gevoel en meegaan in ‘de flow’.

Christian zal vertellen waarom hij op reis ging, hoe hij tijdens die reis niet alleen een andere wereld, maar ook zichzelf leerde kennen. Hoe hij leerde loslaten. En hoe hij de behoefte voelde om dit boek te schrijven, hij kon niet anders dan zijn verhaal op papier te zetten. Deze avond zal Christian ook een bijzonder instrument meenemen waarop hij zal spelen.

Zoals altijd is de toegang gratis.
Bekijk voor meer informatie op  https://www.facebook.com/prikkelshengelo/


2020-02-26 20:00:00 2020-02-26 22:00:00 Europe/Amsterdam Prikkels met Christian Nijhof Prikkels met Christian Nijhof, Pastoriestraat 37, , Hengelo
Prikkels met Christian Nijhof | Hengelo Promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen