Evenementen
wo.
27.
02

Het Oordeel Voorbij van Silvia Rikmanspoel

Wanneer
woensdag 27 februari, 20:00 tot 23:00

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Het Oordeel Voorbij van Silvia Rikmanspoel

Silvia Rikmanspoel, auteur van het boek ‘Het Oordeel Voorbij’, komt haar ervaringsverhaal vertellen en daarbij passages voorlezen uit haar boek dat in 2018 verscheen. “Vaak wordt gezegd dat een kind vergeet en verder speelt, maar is dat wel zo? Iedere ervaring vormt je en maakt dat je bepaalde keuzes maakt op je levenspad.”

Tijdens deze avond vertelt Silvia hoe ze stap voor stap haar verleden heeft verwerkt, op eigen kracht de eetstoornis heeft overwonnen en hoe ze tijdens een pelgrimstocht van zo’n 900 km naar Santiago de Compostella en Finistère haar levenservaringen een plek heeft gegeven. Met het delen van haar verhaal wil Silvia thema’s als het KOPP Kind en eetstoornissen bespreekbaar maken. Het is haar missie het gesprek te openen, het taboe te doorbreken en vooral anderen te inspireren op hun eigen pad.

Het oordeel voorbij

In ‘Het Oordeel Voorbij’ beschrijft Silvia haar verleden als KOPP Kind (Kinderen van Ouders met Psychiatrische problemen), hoe deze situatie haar heeft gevormd en van invloed is geweest op haar verdere leven. Om hiermee om te kunnen gaan, vond ze als tiener troost in eten en dit resulteerde in de allesvernietigende eetstoornis boulimia nervosa die van haar 14e tot begin 40e mee ging op haar levenspad. Na jarenlang zwijgen en verstoppen achter haar eigen muur, zette ze zo’n 10 jaar geleden de eerste stap naar herstel door zich te uiten over haar jeugdjaren.

Prikkels in De Cactus

Zoals altijd is de toegang gratis, maar de consumpties zijn voor eigen rekening.
De organisatie van Prikkels is erg blij met een vrijwillige bijdrage voor onze onkosten, zodat wij kunnen blijven doorgaan met het organiseren van deze avonden.

www.hetoordeelvoorbij.nl

2019-02-27 20:00:00 2019-02-27 23:00:00 Europe/Amsterdam Het Oordeel Voorbij van Silvia Rikmanspoel Het Oordeel Voorbij van Silvia Rikmanspoel, Pastoriestraat 37, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen