Evenementen
wo.
23.
01

Lezing: Fietsreis naar Rome

Wanneer
woensdag 23 januari, 20:00 tot 23:00

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Lezing: Fietsreis naar Rome

In Café De Cactus komen Greetje en Marinus van der Zalm vertellen over hun fietsreis naar Rome. Rode draad in hun lezing is het lange afstandsfietsen.
Zij zullen vertellen over de voorbereiding van hun eerste fietsreis naar Rome in 2015; het ontstaan van het idee, de keuze van route, welke fietsen, overnachtingen en wat je verder zoal meeneemt tijdens zo’n reis.  In het hedendaagse bestaan hoor je steeds vaker dat mensen de behoefte hebben om hun vakantie of de afsluiting van hun werkzame leven op een andere wijze in te vullen, waarbij een (lange) fietsreis dan een van de mogelijkheden is.

Inmiddels hebben Greetje en Marinus twee keer de afstand heen en terug naar Rome gefietst en hebben ook op de fiets de ronde Hengelo-Praag-Wenen-Hengelo gemaakt.

Zoals altijd is de toegang gratis, maar de consumpties zijn voor eigen rekening.

 

www.facebook.com/prikkelshengelo

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen