Evenementen
do.
14.
02

Presentatie Lonnekermeer

Wanneer
donderdag 14 februari, 20:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Presentatie Lonnekermeer

Ronald Krabbenbos van Landschap Overijssel verzorgt opnieuw een presentatie over het Lonnekermeer en omgeving. Vorig jaar vertelde hij over alle plannen die daar zouden worden gaan uitgevoerd. Nu is het de bedoeling om te laten zien hoe de uitvoering verlopen is, nu de geplande werkzaamheden (grotendeels) zijn afgerond. Annemarie en Bert Kristen laten zien hoe zij op hun grondgebied, net over de grens van de gemeentes Hengelo en Borne, in Hof van Twente dus, twee windturbines willen realiseren.
Ze vinden het belangrijk dat bewoners van die omgeving betrokken worden bij het plan. Stichting Borne Energie en Raedhuys Pure Energie uit Enschede helpen de plannen uitwerken.

De presentatie vindt plaats in de Bibliotheek van Hengelo.
Aanvang 20:00 uur.
Toegang gratis. Een vrije gift wordt op prijs gesteld. De koffie of thee staat klaar.

Graag aanmelden via nmrhengelo2016@gmail.com

www.nmrhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen